×
home o firmie produkty usługi jakość referencje kontakt
☰ SHOW MENU

30 lat Zelkotu

Przewaga dzięki
doświadczeniu

Polityka prywatności

Informacja dla klientów ZELKOT – Brzezina, Urzynicok Sp. j. o przetwarzaniu danych osobowych

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) zwanego dalej RODO, pragniemy poinformować, iż:

  • administratorem Państwa danych osobowych jest ZELKOT – Brzezina, Urzynicok Sp. j., 42-286 Koszęcin, Nowy Dwór 8, NIP 575-15-72-320
  • dane osobowe będą przechowywane tylko i wyłącznie w celu realizacji zawartej umowy (podczas jej trwania, a po zakończeniu przez czas, w którym przepisy nakazują przechowywać dane); udzielenie informacji dot. danych osobowych jest dobrowolne, jednakże ich brak uniemożliwia realizacje umowy
  • Państwa dane osobowe są przechowywane w bezpieczny sposób, nie sprzedajemy ich innym podmiotom gospodarczym
  • odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być podmioty, z których usług korzysta firma w celu realizacji zawartej umowy, tzn. przewoźnicy, operatorzy pocztowi itp.
  • Państwa dane osobowe nie są przetwarzane w zautomatyzowany sposób
  • mają Państwo prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, ich usunięcia oraz modyfikacji
  • przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Koszęcin, 25.05.2018

OFEROWANE PRODUKTY

Produkujemy m.in. podgrzewacze wody, przegrzewacze pary, ściany szczelne, ekonomizery, rekuperatory, schładzacze, wymienniki ciepła, skraplacze itp.

więcej informacji

BADANIA I ROZWÓJ

Stała współpraca w projektach takich jak COST czy KMM-VIN pozwala na tworzenie technologii gięcia i spawania przyszłościowych materiałów.

więcej informacji

WKŁAD W EKOLOGIĘ

Wykorzystując wieloletnie doświadczenie oraz zaawansowaną technologię dbamy i inwestujemy w otaczające naszą firmę środowisko naturalne.

więcej informacji